Badmintonové turnaje

Okresní kolo

Koncem února proběhlo okresní kolo badmintonového turnaje, kterého se účastnily dvě dvojice hráčů z naší školy. Loňští krajští vítězové Kubánek s Pekkou ze třídy L2 a sourozenecká dvojice Nguyen z E3 s Vu Nguyen Hoang Longem z I4.

Kluci byli rozděleni do skupiny A a skupiny B, zatímco obhájci krajského triumfu postoupili dál, sourozencům se tolik nedařilo a vypadli již ve skupině. Kubánek s Pekkou postoupili mezi prvních šest a utkali se o celkové umístění. Všichni kdo postoupili ze skupiny, šli automaticky do krajského finále. Kluci nakonec obsadili až čtvrtou příčku kdy nestačili na týmy SOU stavební (dvě dvojice) a Prvního českého gymnázia KV.

Krajské kolo

Krajské finále se konalo 9. března a kromě šesti družstev z Karlovarska, dorazily i dvě dvojice z Chebu. Mezi osmi týmy, které vytvořily jednu skupinu, hrálo se systémem každý s každým, obsadili naši chlapci krásnou třetí pozici.

Nebýt taktizování ze strany SOU stavební a lepší organizace, skončili by kluci dokonce druzí. Klukům děkujeme za skvělou reprezentaci SPŠ Ostrov.