Krajské kolo halového fotbalu v Chebu

Ve čtvrtek 17. prosince 2015 naši chlapci zavítali do druhého největšího města karlovarského kraje. Jeli se utkat o absolutního vítěze halového fotbalu na krajské úrovni. Turnaje se zúčastnilo celkem šest mužstev, a to vždy první dva týmů z okresních kol v Chebu, Sokolově a Karlových Varech. Hrálo se systémem každý s každým ve dvou skupinách po třech. Následně se týmy utkaly křížem a tak vzešlo konečné pořadí.

Celou základní skupinu doprovázela naše chlapce "mizérie", nemohli dát gól, a tak postoupili sice ze druhého místa, nicméně ani jednou neskórovali. Podobně na tom byly i ostatní týmy, protože pořadatel zvolil velice krátkou hrací dobu. Hrálo se jednou osm minut a kdo nedal rychle gól a pak se nebránil, neměl šanci na úspěch.

Ve vyřazovacích bojích se našim klukům přece jen podařilo dát pár branek a tak nakonec obsadili krásnou třetí příčku. Turnaj vyhrálo Gymnázium Sokolov a druhá skončila SZŠ a VOŠ Cheb. Úroveň celého klání byla celkem vysoká. Vzhledem k časové tísni hrací doby a produktivitě střelců, mohl být vítězem téměř každý ze zúčastněných, a proto děkujeme našim klukům za skvělou reprezentaci školy a blahopřejeme jim k výbornému úspěchu.

Pokud bude naše mužstvo složené z brankáře Vaněčka, obránců Nováčka a Havlíčka, záložníků Kalána, Nýbera a útočníků Bešťáka a Lazareva střelecky více produktivní, věřím, že z německého Greizu přivezeme v lednu dobré umístění.