Okresní kolo v halové kopané nejlépe zvládli naši kluci

Ve středu 25. listopadu 2015 proběhlo v Karlových Varech okresní kolo halového fotbalu. Turnaj se hrál na dvou místech, a to ve sportovní hale na Slávii v Horních Drahovicích a v Tuhnicích vedle restaurace Ventura Pub, kde je bývalá hala prvoligových basketbalistek.

Celkem se turnaje zúčastnilo dvanáct týmů rozdělených do třech skupin. Dvě skupiny se hrály na Slávii( tříčlenná a čtyřčlenná) a jedna v Tuhnicích (pětičlenná). Ve skupině se mužstva utkala systémem každý s každým a dál postoupily vždy první dva.

Naši kluci hráli skupinu v Tuhnicích, jednou remizovali a třikrát vyhráli. Postoupili z prvního místa a cestovali na Slávii, kde se mezitím odehrávaly zápasy v ostatních skupinách. Začaly vyřazovací boje, ze šesti postupujících týmů ze skupin vzešly tři a vytvořily skupinu vítězů. Skupina vítězů byla složena z našich borců, SpGš a Gym KV a Gymnázia Ostrov. Opět se hrálo každý s každým.

Naši kluci porazili oba soupeře a celý turnaj vyhráli, druzí skončili zástupci SpGš a gym KV a třetí kluci z Gymnázia Ostrov. Naši odehráli celkem sedm zápasů a ani jednou neprohráli, za to jim patří velký dík. Svými výkony vybojovali postup na krajské kolo do Chebu a budou naši školu také reprezentovat na turnaji v německém Greizu.

Školu reprezentovali Martin Havlíček (ES4), Ondřej Nýber a Dominik Vaněček (oba AM1), Jan Hanzlík, Vojtěch Nováček a Jan Jílek (všichni AT3B), Jegor Lazarev (I1) a Roman Kalán (S2).