Našim florbalovým reprezentantům se tentokrát nedařilo

Ve dnech 27. a 28.ledna 2015 se naše družstva chlapců a dívek zúčastnila okresních kol ve florbale. Soutěže se konaly v hale karlovarské Slávie v Drahovicích za účasti 14 chlapeckých a 11 dívčích týmů.

Chlapcům se sice podařilo postoupit ze skupiny, ve čtvrtfinále ale prohráli s družstvem SOAP Karlovy Vary 2:4 v prodloužení a skončili na celkovém 5.-8. místě.

Děvčata získala historicky první bod v této soutěži po remíze 0:0 s 1. českým gymnáziem K. Vary, další dva zápasy ale prohrála, což na postup ze skupiny nestačilo, a tak skončila na celkovém 7.-9. místě.

Školu reprezentovali tito žáci a žákyně: Tomáš Kovařík (AT2A), Tomáš Kafka (S2), Jan Smolka (S2), Jaroslav Novák (AT3), Čestmír Fajfr (AT3B), Lukáš Valenta (AT2B), Tomáš Marek (ES4), Libor Slivčák (ES4), Daniel Borský (AT4), Vladyslav Obodzynskyj (L4), Michaela Zimmermannová (L1), Tereza Krejnická (L1), Táňa Ivanova (L1), Kateřina Trousilová (L2), Zuzana Křížová (L2), Krystýna Janáková (L2), Jitka Klaisnerová (L3), Kamila Jánská (L4) a Marie Dobošová (AM1).

Všem patří poděkování za reprezentaci školy!