Stolní tenisté úspěšní

Okresní kolo

V pátek 23. října 2015 proběhl v Karlových Varech turnaj středních škol ve stolním tenisu dívek a chlapců. Oproti zvyklostem z minulých let se letos hrály obě kategorie studentů v jednom dni.

Vynikajícího výsledku dosáhla družstva dívek. Mladší ve složení Krejnická a Zimmermannová vyhrála svou kategorii a starší Trousilová, Křížová a Janáková byla čtvrtá.

Zahanbit se nenechali ani chlapci. Ti dokonce v kategorii starších vyhráli (Vítek, Fassel, Šedivec) a v kategorii mladších (Pogosjan, Šmíd , Matějka) byli druzí. Tři družstva tak změří své síly v krajském finále v Chebu.

Krajské kolo

Dne 6. listopadu 2015 proběhlo na Gymnáziu v Chebu krajské kolo ve stolním tenisu. Soutěžilo se ve dvou kategoriích, jak chlapci tak i děvčata. Naše dívčí družstvo (Krejnická, Zimmermannová) obsadilo pěkné 2. místo, kdy ve finále podlehlo až družstvu Gymnázia Ostrov.

Chlapci, hájící barvy naší školy, také nezklamali a obsadili 3. místo (starší - Vítek, Šmíd a Šedivec) a družstvo mladších chlapců bylo páté (Pogosjan a Matějka).

Všem reprezentantům patří poděkování za vzornou reprezentaci školy.